Bussningar

Bussningar för låga hastigheter och höga laster


Bussningar för många applikationer

Är er verksamhet i behov av högkvalitativa bussningar till era industriapplikationer?
Vi på PetroSeal erbjuder ett omsorgsfullt utvalt sortiment av bussningar som glidlager för applikationer med moment där det förkommer höga laster och låga hastigheter.


Stort sortiment av bussningar som glidlager

Samtliga av de bussningar vi erbjuder är av högsta kvalitet, lätta att hantera och anpassa till dina applikationer.


Vi erbjuder:


Norglide

Är ett glidlager sin utmärker sig genom sin höga belastningsförmåga (upp till 400 N/mm), samt att Norglide® bussningarna är smörjfria och enkla att forma.


Rencol

Används för att mekaniskt sätta ihop inner-och ytterdiameter på exempelvis två olika cylindriska material. Rencol® toleransringar skyddar mot överbelastning och ökar livslängden på dina applikationer.


CJ Bearing

Är lågviktiga kompositlager som är idealiska för tillämpningar med höga laster och där man vill undvika tillsättning av smörjmedel.


Ultracomp

Är ett motståndskraftigt kompositmaterial som presterar utmärkt i applikationer med höga laster och låga hastigheter. Ultracomp kompositmaterial går att anpassa helt och hållet efter era individuella behov.Vill du veta mer om våra bussningar?

Från oss på PetroSeal kan du alltid förvänta dig snabb och personlig service. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig!

Kontakta oss!

STOCKHOLM

Huvudkontor

GA Lindberg PetroSeal AB
Välkommen att kontakta oss!

08- 703 02 00

www.petroseal.se

info@petroseal.se


Vi är en del av