Radialtätningar

Med unika egenskaper.
Med unika egenskaper

Radialtätningar

Behöver er verksamhet investera i radialtätningar för roterande axlar?
Vi på PetroSeal har ett brett utbud av radialtätningar och axeltätningar för många olika typer av applikationer inom industrin.

Radialtätningar för olika miljöer och applikationer

Våra tätningar är ändlösa, delade och kan monteras smidigt på plats. Radialtätningarna finns i storlekar från 2 mm upp till 4,5 meter och större, samt klarar upp till 4 Bar. Tätningarna finns i en mängd olika utföranden för att det ska passa din applikation på bästa sätt.


I vårt sortiment av radialtätningar finner du:


Vävarmerad

Våra vävarmerade radialtätningar ger en flexibel och stabil tätning. De är även kostnadseffektiva och finns i alla storlekar. Radialtätningarna finns i en mängd olika utföranden för att passa din applikation på bästa sätt. De vävarmerade radialtätningarna går även att få som OSJ (OnSiteJoining) för att få ett så enkelt montage som möjligt.


Lågfriktion

På PetroSeal har vi ett brett utbud av lågfriktionstätningar, som även tillhör det mest avancerade utbudet på marknaden. Lågfriktionstätningarna klarar både PV-faktor, de flesta kemikalier, samt kan torrköras. Detta är en tålig typ av radialtätning för krävande applikationer.


OSJ-OnSiteJoining

OSJ – OnSiteJoining innebär att er radialtätning levereras delad och sedan sammanfogas på plats. Tätningen behåller sina styrka och tätande egenskaper, men sparar mycket tid vid monteringen. Tydliga instruktioner medföljer, och det enda som behövs vid monteringen är en varmluftspistol.


Klickfix

Klickfix en typ av radialtätning som används som alternativ till boxpackningar och mekaniska tätningar, och som främst är avsedd för pumpar. Radialtätning för förebyggande underhåll.Har du några funderingar?

Vill du ha mer information om våra typer av radialtätningar, axeltätningar eller propelleraxeltätningar?
Vi finns här för att hjälpa dig, välkommen att kontakta oss på PetroSeal!

Kontakta oss!

STOCKHOLM

Huvudkontor

GA Lindberg PetroSeal AB
Välkommen att kontakta oss!

08- 703 02 00

www.petroseal.se

info@petroseal.se


Vi är en del av