Sparar monteringstid

OSJ – OnSiteJoining

Ett vanligt scenario vi byte av radialtätningar är att det vid många applikationer kan vara trångt och svårt att komma åt. OSj, OnSiteJoining är till för att avhjälpa detta!

Att effektivisera underhållsinsatser som exempelvis att byta packningar och tätningar som radialtätningar, är något som är mycket uppskattat. Genom att så snabbt som möjligt kunna utföra den här typen av underhållsarbeten sparar du både tid från eventuella driftstopp, och skonar även företagets ekonomi.


Minskad monteringstid med bibehållen tätningsförmåga – OSJ – OnSiteJoining

Vanligtvis kan man behöva montera bort mycket av utrustningen för att komma åt att byta packningar och radialtätningar. För att minimera driftstoppen som ofta blir konsekvensen av detta, har OSJ utvecklats.

OSJ är en förkortning av On Site Joining, och går helt enkelt ut på att tätningen levereras delad och sammanfogas på plats. Efter sammanfogningen har radialtätningen samma starka och tätande egenskaper som om den skulle levererats hel.


Fördelar med OSJ – OnSiteJoining

  • Enkla och tydliga steg-för-steg instruktioner
  • Specialgjutna formar för att passningen ska bli optimal
  • Anpassat adhesiv
  • Termometer
  • Det enda du själv behöver för att lyckas med monteringen är en varmluftspistol


Har du några funderingar?

Har du frågor om OSJ, om radialtätningar eller andra tätningar i vårt stora sortiment? Tveka inte att kontakta oss på PetroSeal, vi finns här för att hjälpa dig!


Kontakta oss!

STOCKHOLM

Huvudkontor

GA Lindberg PetroSeal AB
Välkommen att kontakta oss!

08- 703 02 00

www.petroseal.se

info@petroseal.se


Vi är en del av