Uppblåsbara tätningar

som spar dig tid och pengar.

Uppblåsbara tätningar

Uppblåsbara tätningar har genom sina många användningsområden nått stora framgångar över hela världen.

Vi på PetroSeal erbjuder uppblåsbara tätningar av högsta kvalitet från de ledande tillverkarna, så att du som kund hos oss alltid vet vad du får, och snabbt och smidigt kan beställa reservdelar. Uppblåsbara tätningar är unika på så sätt att de sluter tätt kring både större ytor, och statiska så väl som rörliga ytor. Jämna eller ojämna ytor är precis lika kompatibla med uppblåsbara tätningar, då de presterar lika bra på många olika typer och former av ytor. Ständigt tillkommer nya applikationsmöjligheter – endast fantasin sätter gränser.


Uppblåsbara tätningar med ett antal användningsområden


Vi på PetroSeal har lång erfarenhet av att arbeta med uppblåsbara tätningar, och vi upptäcker nya användningsområden varje dag. Sammanfattningsvis är de uppblåsbara tätningarna primärt använda för att:

  • Täta
  • Hålla fast
  • Pressa ihop
  • Dämpa
  • Lyfta

Uppblåsbara tätningar är oumbärliga såväl inom industri som i specifik produktutveckling. Vi på PetroSeal erbjuder allt från uppblåsbara tätningar med rund profil, till T-fot profil eller inåtvänd profil, samt förstärkta profiler. Vill du ha mer information om vilka olika typer av uppblåsbara tätningar vi erbjuder? Ta gärna en titt i vår broschyr i pdf-format här intill.



Har du några frågor eller vill veta mer?

Från oss på PetroSeal kan du alltid förvänta dig snabb och personlig service, du är varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Kontakta oss!









STOCKHOLM

Huvudkontor

GA Lindberg PetroSeal AB
Välkommen att kontakta oss!

08- 703 02 00

www.petroseal.se

info@petroseal.se














Vi är en del av